Home / Ruimtes / Badkamer

Badkamer tegel

Je klaarmaken voor de start van je werkdag, gezellig een bad nemen, douchen en tandenpoetsen doe je allemaal in de badkamer. Een badkamer is dus onmisbaar in een huis. Het is een plek om je te ontspannen en prettig te voelen.

Tover je badkamer in geen tijd om in een pareltje met stijlvolle vloer- en wandtegels. Ga voor Scandinavisch met hout- of marmerlook of kies voor stoer en industrieel met onze beton- of metaallook. Wat je stijl ook is, laat je inspireren door onze verschillende vloer- en wandtegels.

Inspiratie voor je badkamer
In je badkamer beleef je de beste me-time. De ruimte moet voldoen aan al jouw persoonlijke routines. Het is een privéplekje voor jou waar de anderen ook hun ding moeten kunnen doen. Het is de plek waar je je ‘s morgens klaarmaakt voor de dag en waar je ‘s avonds even kan ontspannen.

Voor elk wat wils

Er zijn eindeloos veel opties bij de keuze van een passende tegel voor je badkamer. Mozaïek is erg populair, vooral als accentmuur in de douche of aan je bad. Kies je voor een tegel met structuur, dan geef je je ruimte een meer robuuste look. Je kan er ook voor kiezen om op zowel de vloeren als de muren dezelfde tegels te gebruiken of ga voor een gevoel van ruimte met een Superlarge tegel op de wand.

Stijlvol & praktisch

Keramisch parket zorgt voor een warme sfeer, terwijl betonlook goed aansluit bij een badkamer met een strakkere look ‘n feel. Badkamertegels moeten niet alleen maar modieus en elegant zijn, ook het praktische aspect is van belang tijdens je zoektocht naar de juiste tegel. Keramische tegels zijn water- en zeep bestendig, wat hen perfect maakt voor het gebruik in je badkamer.

Populaire looks

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Laat je inspireren

Andere ruimtes