Home / Superlarge

Superlarge tegels

Met onze ‘larger than life’ keramische tegels willen we jou helpen je interieurdromen te realiseren. Dankzij onze Superlarge tegels heb je nu oneindig veel mogelijkheden zowel op esthetisch als op technisch vlak.

Badkamers die van vloer tot plafond zijn opgetrokken in hetzelfde materiaal, een keukenwerkblad in marmerlook zonder voegen of een zwembad bekleed met een verfijnde betonlook. Het kan allemaal met onze grootformaattegels.

Laat je inspireren
“Onze innovatieve grootformaattegels creëren een eigen, unieke atmosfeer in elke ruimte. Pak groots uit en ga voor een maximale impact in je interieur.”

XXXXXL

Met onze Superlarge collectie kan je letterlijk en figuurlijk groots uitpakken. Gebruik ze als vloer- of wandtegel, op je gevel of voor de bekleding van meubilair. Ze geven je woning een stijlvolle look en creëren een ruimtelijk en harmonieus gevoel in elke kamer. Maximale impact verzekerd!

Voor elke look

Op grootformaattegels kleven we absoluut geen stijletiket. Gebruik ze in een industriële setting om de minimalistische look van deze bouwstijl te versterken of ga voor experimenteel design wanneer je deze integreert in een sfeervol cottage interieur. Welke look, kleur of design je ook verkiest, onze Superlarge tegels zorgen steeds voor een uniek en esthetisch uitzicht.

In elke ruimte

Onze Superlarge tegels passen in elke ruimte van je woning en kan je zowel op je vloer als tegen je wand gebruiken. Wij gaan met deze tegels ook aan de slag voor de creatie van exclusief decoratief maatwerk. Laat vloer en wand in elkaar overlopen, creëer een keukenwerkblad zonder voegen, laat een tafelblad op maat maken voor je nieuwe eettafel… De mogelijkheden zijn eindeloos, het resultaat is steeds uniek.

Superlarge showroom

Kom onze tegels op groot formaat ontdekken in onze unieke Superlarge showroom bij Tyles Zellik. Je vindt er 500m² tegelinspiratie waar de tegels op hun grootst mogelijke formaat en in verschillende toepassingen te bekijken zijn. Ook in Tyles Brugge beschikken we over een Superlarge corner. Kom langs en ontdek het zelf.

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Laat je inspireren